U organizaciji Centra za međunarodnu javnu politiku na Fakultetu političkih nauka održan je humanitarni koncert gde će sva prikupljena sredstva biti donirana deci koja žive u enklavama na području Kosova i Metohije.

Ovo je samo prva u nizu akcija sa istim ciljem koje će biti organizovane u narednom periodu, a treća poseta našoj južnoj pokrajini planirana je za proleće 2020. godine. Koncert je otvorila naša mlada etno pevačica Danica Krstić sa svojim orkestrom. U dramskom delu programa nastupili su glumica Narodnog pozorišta u Prištini Jasmina Stoiljković i student Pravnog fakulteta Univerzteta u Beogradu i mladi pesnik Milan Gajić. Treći po redu humanitarni koncert zatvorila je etno grupa Amanet.

Da podsetimo, Centar za međunarodnu javnu politiku već treću godinu zaredom organizuje ovakve akcije koje su namenjene isključivo pomoći našim najmlađima na KiM. U prethodne dve godine pomogli smo više od sto dece u Vidanju, Orahovcu i Velikoj Hoči i organizovali obilaske svim našim svetinjama koje se nalaze u južnoj pokrajini. Sa tom praksom Centar će nastaviti i sledeće godine kako bi mališani dobili preko potrebnu pomoć.

Ovako je bilo prošle godine.

PODELI
Prethodni članakHumanitarni koncert za decu Kosova i Metohije
Sledeći članakČlanovi Centra predstavljali FPN na Evropskom takmičenju iz međunarodnog prava
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353