Centar za međunarodnu javnu politiku zavnično otvara konkurs za prijem novih članova. Konkurs će trajati u periodu od 29. spetembra do 10. oktobra 2017. godine.

Centar otpočinje novi period uzbudljivih aktivnosti, velikih projekata i usavršavanja naše delatnosti. U skladu sa tim, tražimo energične, kreativne, perspektivne i ambiciozne mlade ljude koji su voljni da ulažu u svoju budućnost i da taj trud promovišu na najbolji mogući način.

U protekle dve godine (koliko Centar postoji) preko 150 mladih ljudi je steklo nova znanja i kontakte kroz rad u našem timu. Do sada smo ostvarili veliki broj projekata i uspostavili saradnju sa brojnim državnim organima ali i drugim članovima civilnog društva u Srbiji.

Cilj konkursa je da Centar proširi svoj fond znanja i veština koje se mogu usmeriti ka ostarivanju uspeha u novim segmentima rada, kao i da unapredi već postojeće aktivnosti. Zbog toga je svako ko pokazuje interesovanje i sklonost ka napretku u svom polju, bilo diplomatiji, politici, ekonomiji, istoriji, menadžmentu, marketingu ili dizajnu, dobrodošao.

Prijave se mogu obaviti putem sledećeg linka:

https://goo.gl/forms/BUyPtxVgrx5zfvxf1

Nakon završetka konkursa, prijavljeni kandidati će biti kontaktirani u najskorijem mogućem roku u vezi sa daljim postupkom.

PODELI
Prethodni članakUpoznajte Latinsku Ameriku: Brazil
Sledeći članakKata(ko)lonija
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353