Članovi projektnog tima Centra za međunarodnu javnu politiku Milica Čolović i Marko Kolar prisustvovali su 14. februara tekuće godine sastanku sa predstavnicima ministarstva zaštite životne sredine.

Reformisani tim predstavnika ministarstva je, uz želju za promenom i inicijativom, prepoznao kvalitet Centra i uvideo veliku mogućnost za dalju saradnju, naročito u oblasti obrazovanja mladih.

Takođe, na sastanku je bilo više reči oko angažovanosti Centra u oblasti klimatskih promena. Brojni tekstovi i planirane aktivnosti naših članova u ovoj, sve značajnijoj sferi ekološke politike, su privukli pažnju ministarstva. Pitanje saradnje državnog i nevladinog sektora u ovoj oblasti će biti u u fokusu interesovanja samog Centra u narednom periodu. To je naglašeno na samom sastanku, a predstavnici ministarstva su podržali naše predloge.

PODELI
Prethodni članakPolitika na putu napretka
Sledeći članakUticaj religije na izbor predsednika SAD: dosije Donald Tramp
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353