24.5 C
Belgrade
08/07/2020

Medija tim

Jovana Jeremić

Rođena je 20. januara 1996. godine u Čačku, Republika Srbija. Trenutno se nalazi na čelu medija tima. Studentkinja je Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru međunarodna politika.

Polja interesovanja su joj međunarodni odnosi, socijalna politika i humantarni rad dok se posebno interesuje za marketing i grafički i veb dizajn. Tečno govori engleski jezik.

Ljubica Šijaković

Rođena je 12. novembra 1996. godine u Beogradu, Republika Srbija. Studentkinja je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru menadžment. Obavlja ulogu PR-a Centra.

Posebno se interesuje za marketing i odnose s javnošću. Govori engleski i ruski jezik.

Sofija Stanković

Rođena je 16. septembra 1995. godine u Kraljevu, Republika Srbija. Studentkinja je master akademskih studija ekološka politika na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Bila je članica Studentskog parlamenta i Saveta Fakulteta političkih nauka. Članica je organizacionog tima projekta „Obrazovanje partnerske platforme pametne akcije za sprovođenje ciljeva održivog razvoja regiona (OPPPA!SCORR)“ koji je dobio nagradu za najbolju projektnu ideju za regionalni razvoj koja doprinosi zajednici od Srpske akademije nauka i umetnosti, Vlade Republike Srbije i Razvojne agencije Srbije.

Polja interesovanja su joj istraživačko novinarstvo, digitalni marketing, odnosi s javnošću i spoljna politika. Tečno govori i piše engleski jezik.

Ivan Krstić

Rođen je 5. avgusta 1994. u Pančevu, Republika Srbija. Završio je gimnaziju „Danilo Kiš“ u Budvi, a trenutno je student IT akademije.

Polja interesovanja su mu računari, marketing i mrežne administracije. Tečno govori engleski, a služi se još i italijanskim jezikom.

Katarina Dicić

Rođena je 27. juna 1997. godine u Leskovcu, Republika Srbija. Studentkinja je Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru menadžment. Učestvovala je na brojnim takmičenjima iz oblasti književnosti i istorije.

Pored diplomatije i upravljanja poslovnim sistemima, gaji veliko interesovanje za kulturu, književnost, kviz i istoriju. Služi se engleskim jezikom.

Ivan Simonović

Rođen je 11. maja 1995. godine u Beogradu, Republika Srbija. Student je Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru novinarstvo i komunikologija. Tokom gimnazijskog školovanja učestvovao je u realizaciji projekta „Vazduhoplovstvo u Prvom svetskom ratu“ u organizaciji Sedme beogradske gimnazije.

Polja interesovanja su mu spoljna politika, istraživačko novinarstvo i filmska i televizijska produkcija. Tečno govori engleski, a služi se i nemačkim, španskim i švedskim.

Andrija Vuković

Rođen je  1. jula 1995. godine u Kotoru, Republika Crna Gora. Student je Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru menadžment.

Član je studentske organizacije ESTIEM. Pored toga učestvovao je u realizaciji raznih projekata iz oblasti kulture, biznisa i marketinga. Interesuje se za marketing i umetnost. Tečno govori i piše engleski jezik.