Delegacija Centra za međunarodnu javnu politiku, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Klarićem koji je predstavio rad naše organizacije i izneo planove za budućnost, posetila je u ponedeljak 14. decembra 2015. godine ambasadu države Katar.

Veliku čast učinio nam je konzul Države Katar u Republici Srbiji, gospodin Ahmed Al Misnedi, koji je, uz prigodno i sažeto predavanje o Kataru, odnosima Katara i Srbije i položaju Katara u međunarodnim odnosima, izrazio spremnost ambasade Katara da podrži i pomogne edukativne i obrazovne projekte koje Centar za međunarodnu javnu politiku ima u planu da realizuje na proleće, ali i u budućnosti.

Dugujemo ogromnu zahvalnost Njegovoj Ekselenciji i ostalom osoblju ambasade, uz nadu da će naša dalja saradnja biti odlična.

PODELI
Prethodni članakBil Klinton – najsrećnija okolnost u istoriji Rusije
Sledeći članakPeace is all we need
CMJP
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je prvobitni cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja i kulture. Centar ima za cilj da podstiče saradnju sa unutrašnjim, političkim i državnim subjektima kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Ostavite komentar