Delegacija Centra za međunarodnu javnu politiku, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Klarićem koji je predstavio rad naše organizacije i izneo planove za budućnost, posetila je u ponedeljak 14. decembra 2015. godine ambasadu države Katar.

Veliku čast učinio nam je konzul Države Katar u Republici Srbiji, gospodin Ahmed Al Misnedi, koji je, uz prigodno i sažeto predavanje o Kataru, odnosima Katara i Srbije i položaju Katara u međunarodnim odnosima, izrazio spremnost ambasade Katara da podrži i pomogne edukativne i obrazovne projekte koje Centar za međunarodnu javnu politiku ima u planu da realizuje na proleće, ali i u budućnosti.

Dugujemo ogromnu zahvalnost Njegovoj Ekselenciji i ostalom osoblju ambasade, uz nadu da će naša dalja saradnja biti odlična.

PODELI
Prethodni članakBil Klinton – najsrećnija okolnost u istoriji Rusije
Sledeći članakPeace is all we need
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353