Članovi Centra za međunarodnu javnu politiku posetili su u četvrtak 26. novembra 2015. rezidenciju Meksika. Prijemu je prisustvovao Njegova Ekselencija Hose Evarist Ramon Šilotl Ramirez, ambasador te države u Republici Srbiji.

Članovi su imali priliku da čuju sadržajno predavanje Njegove Ekselencije o političkom sistemu Meksika, njegovom položaju u međunarodnim odnosima, odnosima Meksika i Srbije, o stanju na međunarodnoj političkoj sceni i perspektivi buduće saradnje ove dve zemlje.

Nakon uvodnog predavanja, predsednik Centra za međunarodnu javnu politiku, Aleksandar Klarić, predstavio je rad Centra i izneo neke od mnogobrojnih ideja koje Centar ima u planu da realizuje u bliskoj budućnosti. Bilo je vremena i za razgovor, tokom kojeg je dogovoreno moguće pokretanje zajedničkog projekta.

Njegova Ekselencija je izrazio veliko zadovoljstvo današnjom posetom članova Centra i poželeo im sreću i uspeh u daljem radu.

Ovim putem zahvaljujemo se ambasadi na toplom prijemu i nadamo se daljoj uspešnoj saradnji.

PODELI
Prethodni članakRusko-sirijski odnosi
Sledeći članakPariski samit o klimatskim promenama – poslednja šansa za Zemlju
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353