Članovi Centra za međunarodnu javnu politiku posetili su 26. novembra ambasadu Ukrajine. Razgovor je vodila prva sekretarka ambasade gospođa Natalija Markevič.

Član Upravnog odbora Dimitrije Ilić je predstavio projekte koji su planirani za 2016. godinu i ponudio mogućnost partnerske saradnje Centra i ambasade. Prema rečima izvršnog direktora Zubenice, razgovori su bili itekako uspešni i iskreno se nadamo realizaciji prvog projekta već polovinom marta 2016. godine.

Na samom kraju sastanka pridružio se i Njegova Ekselencija, ambasador Ukrajine, Oleksandr Aleksandrovič koji je pozdravio sve članove i izrazio nadu da će saradnja biti itekako plodonosna. U znak sećanja na naš prvi sastanak ambasador je Centru poklonio knjigu o spoljnoj politici svoje zemlje sa ličnom posvetom.

Članovi CMJP održali sastanak sa predstavnicima ambasade Ukrajine
Poklon od ambasade Ukrajine sa ličnom posvetom

Centar se ovim putem zahvaljuje ambasadi Ukrajine na divnom i srdačnom prijemu i nesebičnoj spremnosti da svoje široko znanje i iskustvo podele sa članovima Centra za međunarodnu javnu politiku. Verujemo da je ovo početak jedne veoma plodne i uspešne saradnje.

 

PODELI
Prethodni članakPariski samit o klimatskim promenama – poslednja šansa za Zemlju
Sledeći članakEvropska država
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353