Predsednik Centra za međunarodnu javnu politiku Aleksandar Klarić gostovao je na Srpskoj naučnoj televiziji povodom predstavljanja projekta ,,Predstavnici srpske diplomatije“ kojim će Centar obeležiti 29. maj i Dan srpske diplomatije.

Klarić je predstavio rad Centra, izneo prethodne projekte i najavio buduće. Tom prilikom on je najavio javnosti promociju jedinstvenog, dokumentarnog filma o srpskim diplomatama u produkciji Centra za međunarodnu javnu politiku. Na ovaj način članovi Centra žele da popularišu srpsku diplomatiju i da, pre svega, mladim ljudima predstave diplomatske epizode brojnih naših književnika i naučnika. Na samom kraju njegovog izlaganja javnosti je bila predstavljena i himna Republike Srbije Bože pravde koju je izvela Marija Ugrica, takođe u produkciji Centra.

Pogledajte.

PODELI
Prethodni članakDan srpske diplomatije – 29. maj
Sledeći članakMiloš Crnjanski – avangardista u diplomatiji
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353