Centar za međunarodnu javnu politiku će u četvrtak 13. decembra na Fakultetu poliitčkih nauka sa početkom u 17 časova ugostiti Nj.E. gospodina Tomasa Šiba, ambasadora Savezne Republike Nemačke u Srbiji koji će tom prilikom održati predavanje.

Gostovanje Njegove ekselencije Tomasa Šiba, koje Centar realizuje u saradnji sa Centrom za nemačke studije Fakulteta političkih nauka, ima za cilj dodatno zbližavanje Nemačke i Srbije i pregled dosadašnjih bilateralnih diplomatskih odnosa dveju zemalja.

Interaktivno predavanje obuhvata tri teme:

1) Uloga SR Nemačke u međunarodnim odnosima danas
2) Srbija i EU – uticaj SR Nemačke na evropske integracije Republike Srbije
3) Bilateralni odnosi Republike Srbije i SR Nemačke

Moderator: Marko Golubović – Koordinator tima za međunarodnu saradnju.

Dobrodošli.

PODELI
Prethodni članakOdržan humanitarni koncert za decu Kosova i Metohije
Sledeći članakNj.E. Tomas Šib: „Srbija se dokazala kao ambiciozan igrač“
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353