Predavanje: Migrantska kriza, uzroci, posledice i perspektiva

0
3769

Centar za međunarodnu javnu politiku i Srpsko kulturno kolo ,,Despot Stefan Lazarević“  u saradnji sa Pravnim fakultetom Univerziteta u Beogradu, organizuju predavanje ,,Migrantska kriza- uzroci, posledice i perspektiva“.

Reč je o jednom od najaktuelnijih problema koji je zahvatio čitav svet i ovim predavanjem želimo da skrenemo pažnju javnosti na uzroke koji su doveli do ove krize, posledice koje se osećaju i budući razvoj ovog problema.

Predavanje će održati:

Dr Miša Đurković, viši naučni savetnik Instituta za evropske studije i

Profesor dr Zoran Krstić, redovni profesor Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu.

Predavanje će biti  održano u petak, 15. aprila 2016. godine, u 19 časova, u amfiteatru II- Slobodan Jovanović na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

PODELI
Prethodni članakJovan Dučić – trebinjski romantik i diplomata
Sledeći članakMigrantska kriza – uzroci, posledice i perspektiva
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353