Članovi Centra za međunarodnu javnu politiku, Mišel Zubenica, Danica Petrović i Zorana Milovanović su u utorak 29. marta 2016. godine održali sastanak sa predstavnicima ambasade Azerbejdžana u Beogradu.

Danica Petrović  je tom prilikom predstavila rad Centra za međunarodnu javnu politiku i prezentovala projekte koji nas očekuju u narednom periodu. ,,Imali smo čast da u prijatnoj atmosferi razgovaramo sa prvim sekretarom Mahurom Gasimovim i sekretarom Azadom Pashajevim o bliskosti, kao i o sličnostima Republike Azerbejdžan i Republike Srbije. Tom prilikom smo naglasili dugogodišnje prijateljstvo između naše zemlje i Azerbejdžana i saglasili se da se jubilej od 20 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa, treba obeležiti na jedan prigodan i svečan način.

,,Nadamo se da je ovaj prijateljski prijem početak jedne uspešne i dugotrajne saradnje“ navela je Petrovićeva.

PODELI
Prethodni članakCMJP implementacioni partner Beogradskog modela Evropske unije (BEUM) 2016
Sledeći članakJovan Dučić – trebinjski romantik i diplomata
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353