Centar za međunarodnu javnu politiku Vas poziva na pres konferenciju povodom predstavljanja rezultata istraživanja ,,Stavovi studenata Univerziteta u Beogradu o preduzetništvu mladih u Republici Srbiji“ koje je sprovedeno u periodu od 6. novembra do 4. decembra 2017. godine. Konferencija će biti odražana u petak 16. marta u prostorijama GO Vračar sa početkom u 10:30 časova. 

Istraživanje obuhvata studente sa ukupno 30 fakulteta Univerziteta u Beogradu, odnosno ukupno 1200 uzoraka i odnosi se na to koliko su studenti uopšte obavešteni o preduzetništvu, šta smatraju da su najveće prepreke za pokretanje privatanog biznisa u Srbiji i koji faktori presudno utiču na pokretanje privatnog biznisa.

Da podsetimo, Centar za međunarodnu javnu politiku sproveo je već jedno istraživanje pod nazivom ,,Stavovi studenta Univerziteta u Beogradu o spoljnoj politici Srbije“ kada su rezultate ovog istraživanja objavili skoro svi domaći ali i evropski mediji.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353