Centar za međunarodnu javnu politiku Vas sa zadovoljstvom poziva na humanost i dobročinstvo u akciji dobrovoljnog davanja krvi!

Tim Novosadskog ogranka Centra za međunarodnu javnu politiku uz podršku Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Novog Sada, i ove godine organizuje humanitarnu kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „KARAVAN LJUBAVI“ koja će biti održana od 11. do 15. maja u periodu od 11 do 18 časova, u centru grada Novog Sada. Povodom obeležavanja Nacionalnog dana dobrovoljnih davalaca krvi kao i Dana Evrope, humanitarna kampanja se organizuje uz  podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.  Osnovni cilj je povećanje krvnih rezervi, koje krucijalno utiču na funkcionisanje čitavog zdravstvenog sistema!

*Napomena* Transfuziomobil će na dan početka akcije 11. maja biti na terenu od 13 časova.

Učešćem u našoj humanitarnoj akciji, dobijate razne pogodnosti: Partneri događaja su Gradska biblioteka u Novom Sadu koja će učesnicima kampanje  obezbediti besplatne članske karte na godišnjem nivou, kao i Loft koji će svim davaocima krvi u toku akcije omogućiti besplatnu kafu i limunadu. Takođe, određen broj karata, vaučera ili kupona za učešće u akciji od opšteg značaja obezbeđuju Galerija Matice srpske, Srpsko narodno pozorište, Nacionalni park Fruška gora, Palačinkarnica Balans, Rekalibracija, Giromania, Arena Cineplex, Cineplexx Promenada i Kuglana Žabac.

Uspori i oplemeni svakodnevicu! Imaš moć da produžiš vreme! Jednim davanjem krvi spašavaš tri života!

Više o prošlogodišnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi pročitajte ovde.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353