Svečano otvorena škola ODKB u Beogradu

0
4230
Svečano otvorena škola ODKB u Beogradu
Mišel Zubenica i Stefan Simić

Članovi Upravnog odbora Centra za međunarodnu javnu politiku Mišel Zubenica i Stefan Simić su danas prisustvovali prvoj školi Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB) koja je organizovana u Ruskom domu u Beogradu.

Uz prisustvo velikog broja stručnjaka iz oblasti međunarodne politike i ekonomije, predstavnika diplomatskih misija i organizacija raspravljalo se na temu ,,Aktuelni problemi evroazijske bezbednsti”.

Naš član Stefan Simić dao je intervju za Sputnjik gde je govorio o početku rada Centra za međunarodnu javnu politiku kao i ciljevima same organizacije.

PODELI
Prethodni članakSvečano otvaranje Centra za međunarodnu javnu politiku
Sledeći članakIran – povratak u koncert nacija
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353