Luka Nikolić u Briselu povodom projekta Europe on track 4

0
3841

Član Saveta Centra za međunarodnu javnu politiku Luka Nikolić učestvovao je u Briselu na sastanku projektnog tima za izradu i implementaciju internacionalnog projekta Europe on track 4. Projekat se izvodi pod pokroviteljstvom najveće studentske organizacije u Evropi AEGEE Europe i kompanije Interrail, te je projektni tim od 25. do 28. novembra bio ugošćen u AEGEE kući, sedištu komiteta direktora.

Europe on track podrazumeva putovanje dva tima ambasadora kroz zemlje Evrope čiji je zadatak da na razne načine promovišu temu projekta – ovoga  puta to je građansko obrazovanje. Kroz radionice, konferencije, treninge, neformalne aktivnosti, ambasadori takođe promovišu statutarne ciljeve AEGEE Europe.

Ovom prilikom, Nikolić je imao više neformalnih susreta sa liderima AEGEE Europe na kojima su razmatrane mogućnosti saradnje sa Centrom za međunarodnu javnu politiku. Obe strane iskazale su optimizam i nadu da će u predstojećem periodu započeti saradnju na konkretnim projektima.

PODELI
Prethodni članakUticaj organizacije OPEK u međunarodnim odnosima
Sledeći članakPanel: ,,Godinu dana od COP 21 – Srbija na putu klimatskih promena“
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353