Članovi Centra za međunarodnu javnu politiku prisustvovali su svečanom otvaranju Četvrte međunarodne privredne izložbe ,,EXPO-RUSSIA SERBIA 2017” i Četvrtog Beogradskog poslovnog foruma.

Izložbu i forum su otvorili ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Njegova ekselencija, gospodin Aleksandar Čepurin. Na izložbi su predstavljene brojne državne institucije iz regiona i Rusije, kompanije iz oblasti energetike, agroindustrije, metalurgije, bankarstva, namenske industrije kao i obrazovne institucije sa kojima su članovi Centra uspostavili kontakt.

EXPO- RUSSIA SERBIA 2017
Mišel Zubenica i Sergej Baburin, potpredsednik ruske Dume

Izvršni direktor Centra za međunarodnu javnu politiku Mišel Zubenica predstavio je rad Centra predstavnicima Srpsko-ruskog humanitarnog centra, i tom prilikom je dogovorena poseta ovom centru u sklopu sledeće posete članova Centra gradu Nišu. Takođe, dogovorena je saradanja i sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske.

Pročitajte više o ovom događaju.

PODELI
Prethodni članakDani frankofonije- uticaj moćne Republike
Sledeći članakFilip Mikanović najbolji delegat na BIMUN-u 2017
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353