Članovi Centra za međunarodnu javnu politiku prisustvovali su svečanom otvaranju Četvrte međunarodne privredne izložbe ,,EXPO-RUSSIA SERBIA 2017” i Četvrtog Beogradskog poslovnog foruma.

Izložbu i forum su otvorili ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Njegova ekselencija, gospodin Aleksandar Čepurin. Na izložbi su predstavljene brojne državne institucije iz regiona i Rusije, kompanije iz oblasti energetike, agroindustrije, metalurgije, bankarstva, namenske industrije kao i obrazovne institucije sa kojima su članovi Centra uspostavili kontakt.

EXPO- RUSSIA SERBIA 2017
Mišel Zubenica i Sergej Baburin, potpredsednik ruske Dume

Izvršni direktor Centra za međunarodnu javnu politiku Mišel Zubenica predstavio je rad Centra predstavnicima Srpsko-ruskog humanitarnog centra, i tom prilikom je dogovorena poseta ovom centru u sklopu sledeće posete članova Centra gradu Nišu. Takođe, dogovorena je saradanja i sa predstavnicima Privredne komore Republike Srpske.

Pročitajte više o ovom događaju.

PODELI
Prethodni članakDani frankofonije- uticaj moćne Republike
Sledeći članakKraljevina Svazilend
CMJP
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je prvobitni cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja i kulture. Centar ima za cilj da podstiče saradnju sa unutrašnjim, političkim i državnim subjektima kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.