Arno Gujon - priča o humanosti u 21. veku
Arno Gujon - priča o humanosti u 21. veku

Centar za međunarodnu javnu politiku, u utorak 5. decembra sa početkom u 17 časova u amfiteatru Fakulteta političkih nauka u Beogradu organizuje predavanje/tribinu pod nazivom ,,Arno Gujon: priča o humanosti u 21. veku“, na kojoj će govoriti francusko-srpski humanitarac i direktor humanitarne organizacije ,,Solidarnost za Kosovo“, gospodin Arno Gujon.

Arno će razgovarati sa studentima o položaju srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji, svojoj fondaciji, značaju humanitarnog rada i tome šta ga je motivisalo da pomaže ugroženom srpskom narodu. Iza njega su 40 konvoja humanitarne pomoći, a ukupna vrednost njegovih donacija prelazi cifru od 4 miliona evra.

Tokom razgovora sa njim biće predstavljena i njegova knjiga ,,Svi moji putevi vode ka Srbiji“. Razgovor sa njim vodiće član Upravnog odbora Radomir Jovanović.

Nakon toga biće organizovan humanitarni koncert na kojem će učestvovati hor manastira Fenek i talentovani mladi studenti koji će izvoditi etno pesme sa Kosova i Metohije. Sva prikupljena pomoć će biti donirana najugroženijim Srbima na KiM prilikom posete pokrajini članova Centra za međunarodnu javnu politiku.

Predavanje je otvorenog tipa i svi su dobrodošli.

PODELI
Prethodni članakRodezijski ridžbek – gonič lavova: Robert Mugabe
Sledeći članakIranski nuklearni sporazum: Kongres na potezu
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353