Izgledi i perspektive Zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji

0
5360
Izgledi i perspektive Zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji
Izgledi i perspektive Zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji

Centar za međunarodnu javnu politiku Vas poziva na tribinu ,,Izgledi i perspektive Zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji“ koja će se održati na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost (Travnička 2) u četvrtak 16. marta sa početkom u 17h.

Uvaženi učesnici će biti:

Dalibor Jevtić– Ministar za zajednice i povratak u tzv. kosovskoj vladi
Dr Sanda Rašković Ivić– narodna poslanica u NSRS, bivša predsednica koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju
Borko Stefanović– bivši šef pregovaračkog tima sa Prištinom i bivši politički direktor ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije

Na trbini će se govoriti o značaju Zajednice srpskih opština za srpski narod na Kosovu i Metohiji, aktuelnim političkim zbivanjima u našoj južnoj pokrajini, pregovorima Beograda i Prištine u Briselu i srpsko-albanskim odnosima.

Svoje prisustvo možete ovde označiti.

 

PODELI
Prethodni članakPopulacija kao resurs u međunarodnim odnosima
Sledeći članakTurska i Holandija u čeljustima desnog populizma
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353