Članovi Centra za međunarodnu javnu politiku posetili su ambasadu Kraljevine Švedske u Beogradu gde su imali sastanak sa zamenikom šefa misije Joakimom Vernom.

G. Vern je članove našeg Centra upoznao sa radom ambasade, a na sastanku je bilo reči o odnosima Srbije i Švedske, migrantskoj krizi, ali i pristupanju naše zemlje Evropskoj uniji.

Sastanku su prisustvovali i predsednik Centra za međunarodnu javnu politiku Aleksandar Klarić i koordinator Sektora za međunarodnu saradnju Miloš Pavković koji su upoznali g. Verna sa dosadašnjim radom i budućim aktivnostima naše organizacije.

Poseta je završena uz obostrano zadovoljstvo, kao i najavom saradnje u nastupajućem periodu.

PODELI
Prethodni članakTurska intervencija u Siriji – operacija ,,Maslinova grančica“
Sledeći članakTwo brothers, two ideologies, common goal – North and South Korea
Centar za međunarodnu javnu politiku је nevladino i neprofitno udruženje čiji je opšti cilj da podstiče i unapređuje međunarodnu saradnju u oblastima spoljne politike, diplomatije, privrede, obrazovanja, kulture i održivog razvoja. Organizacija, takođe, ima za cilj podsticanje saradnje sa unutrašnjim političkim i državnim subjektima, kao i sa odgovarajućim institucijama iz inostranstva.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353