5.9 C
Belgrade
23/03/2019

Press tim

Neda Obradović

Rođena je 3. novembra 1996. godine u Čačku, Republici Srbiji.

Studentkinja je treće godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu na novinarsko- komunikološkom smeru. Članica je Studentske unije Fakulteta političkih nauka.

Polja interesovanja su joj politika, privreda, istorija i mediji. Govori engleski jezik.

Aleksandar Ivković

Rođen je 7. maja 1996. godine u Novom Sadu, gde je završio gimnaziju.

Student je treće godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu, smer međunarodne studije. Član je debatnog kluba fakulteta. Učestvovao je na dve BIMUN konferencije, 2016. i 2017. godine.

Polja interesovanja su mu spoljnopolitička analiza, (međunarodna) ekonomija, međunarodno pravo i politička filozofija. Tečno govori engleski jezik, služi se nemačkim jezikom.

Ivan Simonović

Rođen je 11. maja 1995. godine u Beogradu, Republici Srbiji.

Student je četvrte godine Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru novinarstvo i komunikologija. Tokom gimnazijskog školovanja učestvovao je u realizaciji projekta „Vazduhoplovstvo u Prvom svetskom ratu“ u organizaciji Sedme beogradske gimnazije.

Polja interesovanja su mu spoljna politika, istraživačko novinarstvo i filmska i televizijska produkcija. Tečno govori engleski, a služi se i nemačkim, španskim i švedskim.

Sofija Stanković

Rođena je 16. septembra 1995. godine u Kraljevu, Republici Srbiji. Studentkinja je četvrte godine Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru novinarstvo i komunikologija.

Članica je studentske organizacije Evropski studentski forum na Fakultetu političkih nauka, kao i Studentskog parlamenta i Saveta Fakulteta političkih nauka. Članica je organizacionog tima projekta „Obrazovanje partnerske platforme pametne akcije za sprovođenje ciljeva održivog razvoja regiona (OPPPA!SCORR)“ koji je dobio nagradu za najbolju projektnu ideju za regionalni razvoj koja doprinosi zajednici od Srpske akademije nauka i umetnosti, Vlade Republike Srbije i Razvojne agencije Srbije.

Polja interesovanja su joj istraživačko novinarstvo, digitalni marketing, odnosi s javnošću i spoljna i unutrašnja politika. Tečno govori i piše engleski jezik.