19.1 C
Belgrade
21/06/2019

Marketing tim

Andrija Vuković

Rođen je  1. jula 1995. godine u Kotoru, Republika Crna Gora. Student je treće godine Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, smer menadžment.

Član je studentske organizacije ESTIEM. Pored toga učestvovao je u realizaciji raznih projekata iz oblasti kulture, biznisa i marketinga.

Interesuje se za marketing i umetnost. Tečno govori i piše engleski jezik.

Ljubica Šijaković

Rođena je 12. novembra 1996. godine u Beogradu, Republici Srbiji.

Studentkinja je treće godine na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru menadžment. Članica je Unije Studenata Fakulteta organizacionih nauka.

Posebno se interesuje za marketing i odnose s javnošću. Govori engleski i ruski jezik.

Ivan Krstić

Rođen je 5. avgusta 1994. u Pančevu, Republici Srbiji. Završio gimnaziju „Danilo Kiš“ u Budvi.

Student IT akademije. Polja interesovanja su mu računari, marketing i mrežne administracije. Tečno govori engleski, a služi se italijanskim.

David Radanović

Rođen je 8. maja 1996. godine u Novom Sadu, gde je završio ekonomsku školu. Student je treće godine Fakulteta političkih nauka u Beogradu, smer međunarodne studije.

Član je humanitarnog udruženja Humanijada. Bivši je član novinarskog udruženja Politikolog. Učestvovao je na Festivalu ekološkog pozorišta 2013. godine. Završio je kurs fotografije u  Novom Sadu.

Polja interesovanja su mu politikologija religije, ekonomija, marketing, fotografija, međunarodni odnosi i unutrašnja politika. Tečno govori engleski jezik, služi se nemačkim i italijanskim.

Katarina Dicić

Rođena je 27. juna 1997. godine u Leskovcu, Republika Srbija. Završila je Medicinsku školu u Leskovcu sa odličnim uspehom.

Trenutno je student druge godine Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu na smeru menadžment. Učestvovala je na brojnim takmičenjima iz oblasti književnosti i istorije. Pasionirani je ljubitelj sporta i član studentske organizacije SportFON.

Pored diplomatije i upravljanja poslovnim sistemima, gaji veliko interesovanje za kulturu, književnost, kviz i istoriju. Služi se engleskim jezikom.

Jovana Šošević

Rođena je 19. januara 1996. u Prizrenu, Republici Srbiji. Studentkinja je treće godine novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Učestvovala je u organizaciji tribina, konferencija i seminara različitih organizacija. Trenutno je na poziciji koordinatora PR tima Fakulteta političkih nauka, a radila je i u marketing timu filmskog festivala Slobodna zona.

Sfere interesovanja su joj mediji, odnosi s javnošću, marketing i fotografija. Govori engleski jezik.