Član Upravnog odbora Centra za međunarodnu javnu politiku Dimitrije Ilić učestvovao je na MEU Simpozijumu u periodu 13.07. – 17.07. u Berlinu koji je finansiran od strane Erasmus + programa Evropske komisije, a BETA e.V. bila je domaćin i organizator seminara.

Tema seminara bila je razgovor o celokupnom procesu kreiranja modela Evropske unije, razmena iskustava, kao i trening samih učesnika o organizovanju istih simulacija. Tokom seminara učesnici su imali priliku da prisustvuju nekoliko izuzetnim predavanjima od strane iskusnih kolega, da učestvuju u radionicama, kao i okruglim stolovima. Teme o kojima se diskutovalo bile su kako uspostaviti novi model EU, tim menadžment, osnove PR-a, kako skupiti novac za organizovanje konferencije, kako motivisati volontere i drugo.

Ilić u Berlinu
Ilić u Berlinu

Ovo je bila još jedna u nizu prilika da naši članovi, u ovom slučaju Dimitrije Ilić, predstave rad Centra za međunarodnu javnu politiku i nastave da grade bazu najperspektivnijih mladih ljudi u zemlji.

Učesnici simpozijuma u Berlinu
Učesnici simpozijuma u Berlinu

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cmjprsce/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353